Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési információk

Gyors praktikus információk

Előre utalás esetén 3 munkanapig tudjuk utalását fogadni. Ha pénteken rendel, akkor 4 munkanapig. Erről többször is tájékoztatjuk levélben! Amennyiben ez idő alatt nem ér be utalása, rendelését automatikusan töröljük!

Köszönöm megértését!

A csomaghoz tartozó elektronikus számlát a megadott email címre küldjük ki. Amennyiben a következő email típusokat használja, sajnos nem garantált a számla megérkezése Önhöz. Kérem, minden esetben nézzen bele a Spam (Szemetes) mappába is!

citromail.hu
vipmail.hu
freemail.hu

Szállítási és fizetési  feltételek

A Webáruházban megrendelt termékeket előre láthatólag 3-7 munkanapon belül tudjuk átadni a futárszolgálatnak.

A Megrendelés elküldése gombra való kattintással Ön tudomásul veszi, hogy a Webáruzház üzemeltetője (Berkó-Nagy Ilona Judit e.v.) és Ön között szerződési nyilatkozat jön létre, amely fizetési kötelezettséget von maga után.

Kérem, hogy csak akkor rendelje meg a kiválasztott termékeket, ha annak kifizetését is biztosítani tudja! Az át nem vett (sértetlen) csomagok visszaszállítási költségét minden esetben kiszámlázzuk vásárlóinknak!

A Webáruház számlázása

Tájékoztatjuk, hogy a Vegatár Webáruház elektronikus számla (e-számla) formájában küldi el Önnek a csomagjához tartozó számlát. Ezt email-ben kapja meg a csomagfeladás napján. A számlát a www.billingo.hu számlarendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz.

Kérjük, mielőtt otthon kinyomtatná számláját, gondoljon Ön is környezetére!

Kupon és kuponbeváltás

Minden – először regisztrált vásárló – egy 1000 Ft-os kupont kap a webáruháztól ajándékba. A kupont a regisztrációt követő 3 napban lehet levásárolni, min. 10 000 Ft-os vásárlás esetén. A kupon ezt követően törlődik. Egy személy csak egy kupon beváltására jogosult. Amennyiben ugyanarra az email címre vagy szállítási címre regisztrál egy vásárló kupont, amelyre rendszerünk szerint már kiadtunk, akkor a webáruház üzemeltetője jogosult a kupon beváltás megtagadására. A kuponkedvezmény nem vonható össze az ingyenes szállítás lehetőségével!

GLS Futárszolgálattal

A GLS futárszolgálattal kérhet házhoz szállítást valamint GLS csomagpontra történő kézbesítést is.

Amennyiben GLS Csomagpontra kérte rendelését

Csomagját 3-7 munkanapon belül állítjuk össze, ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak, amely 24 órán belül kiszállítja a GLS Csomagpontra. A GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld, amikor csomagja megérkezett. A csomag 5 munkanapon belül, bármikor átvehető figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitvatartási idejét. Az átvételhez személyi okmány szükséges!

;

Amennyiben házhoz szállítást kért

Csomagját 3-7 munkanapon belül összekészítjük Önnek.

Ezt követően csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti ki.  A csomagot a felvételt követően 24 órán belül kiszállítják Önnek.

A kézbesítés munkanapokon 8.00-17.00 között történik, háromszori kiszállítási kísérlettel.

A csomag feladásakor Ön email-ben és sms-ben kap tájékoztatást arról, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül (a levélben megtalálja csomagszámát és az esetleges utánvét összegét is).

A kiszállítás napjának reggelén Ön ismételt értesítést kap, melyben megkapja a futár elérhetőségét, és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.

Maximum mekkora lehet a rendelés súlya?

A csomag súlya maximum 40 kg lehet, kérjük, figyelje a rendelése végén a csomagsúly összesítőt! Egy címre 40 kg-nál nagyobb súlyú rendelést nem áll módunkban teljesíteni.

Kérem, vegye figyelembe, hogy Webàruházunk kiskereskedelmi tevékenységet folytat!

Hová kérje a csomagot?

Javasoljuk, hogy olyan címre kérje a csomag kiszállítását, ahol napközben el lehet önt érni (pl. a munkahelyére)!

Amennyiben GLS Csomagpontra kéri a csomagot, rendeléskor válassza ki az Önnek megfelelő Csomagpontot megrendelőlapunkon.

Mit tegyen, ha sérült a csomag?

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Ha előre utalással szeretné kiegyenlíteni csomagja árát

Előre utalás esetén csomagját összeállítjuk, majd díjbekérő levélben adjuk meg az utaláshoz szükséges adatokat.
A megrendelés elkészültéről szóló értesítést követően Önnek 3 munkanap áll rendelkezésére a termékek árának átutalásához. Ezt követően a Webáruház Üzemeltetője törli rendelési tételeit, és nem áll módjában teljesíteni a megrendelést.

Ha a futárnál szeretné kiegyenlíteni csomagjának árát (készpénzzel vagy bankkártyával)

Utánvétes fizetés esetén a pénzt a csomag szállítójának fizeti ki készpénzben a termékek kézbesítésekor. A csomag szállítója nem jogosult Önnek átadni a csomagot, amennyiben Ön a teljes ellenértéket egyidejűleg hiánytalanul nem fizeti meg.

A futárnál készpénzzel és bankkártyájával is kifizetheti csomagját. A bankkártyás fizetés a GLS futároknál található POS terminálokon történik, melyről a címzett bizonylatot kap. A fizetésnél MasterCard, Maestro, Visa, American Express hitelkártyát vagy betéti kártyát fogad el a POS terminál.

Ha az OTP Simple Online bankkártyás fizetéssel szeretne fizetni

Amennyiben az Online bankkártyás fizetést szeretné választani, a termékeket az  OTP Simple segítségével tudja kifizetni. Ez esetben nem számítunk fel csomagolási költséget, de a szállítás díja Önt terheli.

Webáruházunk automatikusan át fogja irányítani a fizetési felületre , ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót, és kiegyenlítheti a megrendelés árát.

A pénz beérkeztét követően csomagját 3-5 munkanap múlva átadjuk a GLS Futárszolgálatnak.

Ingyenes kiszállítás Amennyiben 30000 Ft értékben vásárol, 40 kg-os súlyhatárig átvállaljuk a postaköltséget. Ettől nagyobb csomagot nem tudunk egy címre postázni.

Mire nem vonatkozik az ingyenes szállítás?

Külföldre nem áll módunkban ingyenes szállítást biztosítani!
Szállítási költségek

1. Ha előre utalással szeretné csomagjának árát kiegyenlíteni (házhoz szállítással vagy GLS Csomagpontra)

0 g felett:        1090 Ft
2 kg felett:      1270 Ft
5 kg felett:    1420 Ft
10 kg felett:  1710 Ft
20 kg felett:  3060 Ft
30 kg felett:  3960 Ft

30.000 Ft rendelés felett, 40 kg-os súlyhatárig, ingyenes! A 40 kg feletti súlytöbblet utáni postaköltséget a vevőnek kell kiegyenlíteni.

2. Ha utánvéttel szeretne fizetni a csomag kézbesítésekor a futárnak vagy a GLS Csomagponton

0 g felett:    1410 Ft
2 kg felett:   1590 Ft
5 kg felett:   1760Ft
10 kg felett:  2030 Ft
20 kg felett:  3400 Ft
30 kg felett:  4300 Ft

30.000 Ft rendelés felett, 40 kg-os súlyhatárig, ingyenes! Ettől nagyobb csomagot nem tudunk egy címre postázni.

3. Ha az OTP Simple-n keresztül online bankártyával szeretne fizetni

Webáruházunk a következő kártyákat fogadja el: Maestro, Master Card, Visa, Visa electron, American express

0 g felett:        1090Ft
2 kg felett:      1270 Ft
5 kg felett:    1420 Ft
10 kg felett:  1710 Ft
20 kg felett:  3060 Ft
30 kg felett:  3960 Ft

30.000 Ft rendelés felett, 40 kg-os súlyhatárig, a szállítás ingyenes! Ettől nagyobb csomagot nem tudunk egy címre postázni.

Item added to cart.
0 items - Ft