1×1 Vitaday Omega-3 halolaj kapszula 60 db

1×1 Vitaday Omega-3 halolaj kapszula 60 db

2 000 Ft Áfával

A halolajban található Omega-3 zsírsavak hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer normál működéséhez, a normál koleszterinszint fenntartásához, a szellemi teljesítőképesség, a memória, a koncentráció növeléséhez.

Leírás

A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is.

Halolaj

Rengeteg többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavat tartalmaz, jelentősen csökkenti a trigliceridek szintjét, növeli az artériák rugalmasságát, és fokozza a szív vérellátását. A többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak egyik legjobb természetes forrása. Az omega-3 zsírsavak bizonyítottan karbantartják a szívet, az agyat, akár vissza is fordíthatják a szívbetegek artériájának meszesedését és beszűkülését. Szerepet játszanak az agyvérzés, az infraktus megelőzésében, a sejtek, szövetek korai öregedésének megállításában, a bőr és a haj megerősítésében. Halolaj rendszeres fogyasztásával az általános egészségi állapot javítása mellett a fizikai és szellemi teljesítmény növelése, a tanulási készség, a memóriakapacitás, a koncentráció, továbbá a betegségekkel, fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség is növelhető.

1×1 Vitaday Omega-3 halolaj kapszula

  • 1000mg halolaj kapszulánként
  • Omega-3 a szív és érrendszer egészségéért

Halolajat és Omega3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula.

Összetevők: halolaj, zselatin (kapszulahéj), glicerin (kapszulahéj).

Felhasználás: Napi 2 kapszula fogyasztása javasolt!

Tápérték két kapszulában:

  • Energiatartalom: 42 kJ (10,1 kcal),
  • fehérje: 0,20 g,
  • Szénhidrát: 0,10 g,
  • zsír: 0,9 g.

Figyelmeztetés:
Kérjük, hogy az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A kapszulák száraz helyen, erős fénytől védve tartandók. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Vitamintartalom 2 tablettában:
Omega3 zsírsavak összesen: 600mg (ebből EPA: 320mg, ebből DHA:200mg)

Tájékoztató

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, ilyen tulajdonságra utalni.

További információk

Tömeg 300 g