Coconutoil Bio Aktívszenes Fogpor 50 ml

Coconutoil Bio Aktívszenes Fogpor 50 ml

2 990 Ft Áfával

Segít a fogak elszíneződéseinek eltávolításában, így tartós használatával fehérebb fogakat eredményezhet természetes módon. Organikus összetevői segítenek fenntartani a szájüreg egészségét, a stevia és a menta pedig kellemes ízről és frissességről gondoskodik. Az aktív szenes fogpor használatával otthona kényelmében, vegyszermentesen fehérítheti fogait. Használatát heti 1-2 alkalommal javasoljuk.

Napi használatra a Bio Fogpor Matcha Teával termékünket ajánljuk.

50 ml

Csak azt kenje a bőrére, amit meg is enne!

Leírás

INCI: Calcium Carbonate, Sodium Chloride, Sodium Bicarbonate, Mentha Viridis Leaf Powder, Eugenia Caryophyllus Bud Powder, Salvia Officinalis Leaf Powder, Activated Charcoal, Stevia Rebaudiana Extract

azaz

Stevia, Szóda bikarbóna, Himaláya só, Kalcium karbonát, Fodormenta levél por, Szegfűszeg por, Zsálya levélpor, Aktív szén

Összetevők

A bio fogpor minden egyes összetevője teljes mértékben természetes. Nincsen mesterséges édesítő szer sem, helyette stevia és fodormenta levél gondoskodik a kellemes ízről. A szóda bikarbóna és a himalaya só kettőse apró szemcsékkel takarítja ki a fogközöket is, eltávolítva onnan a megbúvó lepedéket, így a kellemes lehelet is garantált. A stevia pedig nem cukor, hanem egy növényi édesítőszer, így a fogszuvasodástól sem kell tartani.

Hogyan használja?

Biztosan találkoztottt már az első blikkre furcsának tűnő fogfehérítési módszerrel, ahol az aktív szenet hívjuk segítségül, hogy megkösse a fogunk elszíneződéséért felelős anyagokat. Az aktív szén fekete színe ne tévessze meg! Sem az ínyet sem a fogaikat nem fogja meg, mindössze magához vonzza a kávé, tea és a dohányzás által okozott lerakódásokat. A fogpor szemcséi segítenek a fogkő fellazításában, a lepedékek eltávolításában és ragyogó mosolyt eredményeznek ezáltal. Nedvesítse be bambusz fogkeféje aktív szén bevonatú sörtéit, majd mártsa bele a fogporba. Ezután a szokásos módon mosson fogat!

Az aktív szenes fogpor használata heti 1-2 alkalommal javasolt a fehérebb fogak elérése érdekében.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik épen és egészségesen szeretnék tartani fogaikat és szájüregüket, mindezt természetes bio hatóanyagok által érnék el.

Az általános szájápolási termékekre különösen jellemző a különféle mesterséges anyagok használata. Ha nem szeretne ilyesmiket a szádjába venni, még kevésbé a testébe juttatni, akkor válassza a tudatos bio szájápolást. Ez nem egy alternatív megoldás, hanem a természetes módja a napi szájápolás egészségre ártalmatlan, kockázatmentes rutinjának.

További információk

Tömeg 200 g