Coconutoil Bio Bambusz fogkefe tartó

Coconutoil Bio Bambusz fogkefe tartó

1 990 Ft Áfával

A Coconutoil Cosmetics Go Green! bambusz fogkefe tartó tok környezetbarát módja a fogkefe higiénikus tárolásának. A bambusz az egyik leggyorsabban megújuló nyersanyagforrás, így a hagyományos műanyag fogkefe tartók kora véget ért, eljött a tudatos választások ideje. Vigye magával utazásokra vagy használja a fogkefe otthoni tárolására!

Ha úgy érzi lecserélné / elhasználódott a bambusz fogkefe tartó, akkor egyszerűen a komposztálóba dobja, vagy pedig szuperül újra is hasznosítható a konyhakertben például növényjelölőként.

A tokban kényelmesen elfér a Go Green! bambusz fogkefe amit szintén azoknak ajánlunk, akik szeretnének szépségápolás közben is tenni a fenntarthatóságért.

Leírás

A bambusz fogkefe tartó:

  • 100%-ig lebomló bambuszból készült. #biodegradable
  • Ideális választás, ha folyton úton vagy és fontos számodra a fenntarthatóság szájápolás közben is.
  • Az egyik leggyorsabban megújuló nyersanyagforrásból készült, külön e célra termesztett organikus bambuszból.
  • A fürdőszobában és a neszesszeredben is megvédi a fogkefédet a szennyeződések támadásától.

Zero waste

Ön is fontosnak tartja a környezetünk védelmét? Nagyon jó! A bambuszból készült kiegészítőknek hála nem terheljük tovább a bolygót felesleges hulladékkal. Ha elhasználódott a fogkefe vagy a fogkefe tartó tok, akkor a komposztálódban maradéktalanul lebomlik, de ha érzi a kreatív hullámokat, akkor a fűszerkertben is újrahasznosítható saját termesztésű finomságok megjelölésére.

További információk

Tömeg 100 g