Coconutoil Bio Coco Szájvíz Borsmentával 100 ml

Coconutoil Bio Coco Szájvíz Borsmentával 100 ml

3 990 Ft Áfával

A napi szájápolási rutin záróakkordja. A kókuszolaj antibakteriális és virusölő tulajdonságának köszönhetően megelőzhetővé válhatnak a szájüreg betegségei, magas antioxidáns tartalmának köszönhetően az elszíneződések nehezebben tapadhatnak meg a fogzománcon. A 100% bio borsmenta illóolaj hosszantartó friss leheletet biztosít. Szórófejes kialakításának köszönhetően könnyen adagolható, így nem csak öblögetéshez de a lehelet felfrissítésére is használható bárhol és bármikor.

Fogpor használata mellé is jó szívvel ajánljuk, ha szeretné mentolosabb ízűvé tenni a matcha teás vagy aktív szenes bio fogport. Ez esetben fújjon egy pumpálásnyit a fogkefére, hogy ezzel nedvesítse be, majd ezután a fogkefét a fogporos tégelybe mártva a szokásos módon mosson fogat!

100 ml

100% bio, 100% károsanyag mentes, NATURIX által minősített.

Csak azt kenje a bőrére, amit meg is enne!

Leírás

INCI:

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Oleate Citrate, Sodium Benzoate, Salvia Officinalis Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Melaleucae Alternifolia, Tocopherol&Squalane&Sterols (E-vitamin)

Hatásai

A kókuszolajos szájvíz öblögetés egy tradícionális technikai a fogak és a szájüreg egészségének fenntartására. Ennek oka a kókuszolaj vírus- és baktériumölő képességében rejlik valamint abban, hogy mágnesként vonzza magához a lerakódásokat, ezzel kvázi kihúzva azokat a szájüregből. A kókuszolaj ténylegesen csökkenti a lerakódás mértékét a fogakon, ezáltal csökkenteni képes az ínybetegségek és a kellemetlen lehelet kockázatát is. Az állítást tudományosan is igazolta a Nigerian Journal of Medicine tanulmánya, ahol 60 főt számláló 16-18 éves korú fiatalon tesztelték a kókuszolajos öblögetés hatékonyságát. A tanulmányból kiderül, hogy már 7 napi öblögetés után kimutathatóan csökkent a lepedék mértéke, rendszeres napi használatot követően pedig további csökkenés volt megfigyelhető.

Hogyan használja?

Fogmosás után öblögessünk másfél-két percen keresztül a Bio Szájvízzzel. A kókuszolaj antibakteriális és virusölő tulajdonságának köszönhetően megelőzhetővé válnak a szájüreg betegségei, magas antioxidáns tartalma révén az elszíneződésekért felelős anyagok nehezebben tapadhatnak meg a fogzománcon. A 100% bio borsmenta illóolaj hosszan tartó friss lehelletet biztosít.

A legkiválóbb eredmény eléréséért próbáljuk ki a Coconutoil Cosmetics Aktív szenes vagy Matcha teás fogport!

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik épen és egészségesen szeretnék tartani fogaikat és szájüregüket, mindezt természetes bio hatóanyagok által érnék el.

Az általános szájápolási termékekre különösen jellemző a különféle mesterséges anyagok használata. Ha nem szeretne ilyesmiket a szádjába venni, még kevésbé a testébe juttatni, akkor válassza a tudatos bio szájápolást. Ez nem egy alternatív megoldás, hanem a természetes módja a napi szájápolás egészségre ártalmatlan, kockázatmentes rutinjának.

További információk

Tömeg 200 g