Coconutoil Bio Original ajakápoló balzsam 10 ml

Coconutoil Bio Original ajakápoló balzsam 10 ml

1 480 Ft Áfával

Élvezze a kókuszolaj jótékony hatását az ajkain is! Az Original ajakápoló balzsam bio összetevői révén gyengéden, de hatékonyan ápolja a kicserepesedett ajkakat. Pillanatok alatt puhává és selymessé varázsol minden más bőrfelületet is, amelynek egy kis gondoskodásra van szüksége. Tartsa ezt a kis tégelyt mindig a táskájában, hogy elsősegélyként használhassa, ha kiszáradt, kidörzsölődött valahol a bőre, vagy bőrirritáció jelentkezett.

Összetevők: kókuszolaj, méhviasz, kakaóvaj, sztívia, víz, természetes E-vitamin

Mennyiség: 10 ml

100% bio. Ehető minőségű. NATURIX által minősített. Uniszex. Környezettudatos csomagolás.

Leírás

Mire jó az Original ajakbalzsam?

A száj és környékének bőre nagyon érzékeny. A túl erős hideg, szél, napsütés és az apró sérülések mind bőrfeszüléshez és irritációhoz vezetnek és a kellemetlen érzés regeneráló krémekkel enyhül csak. Csakhogy ügyelni kell, hogy milyen kozmetikumot használ az ajkain. A szájra kent kozmetikumok rövid úton bekerülnek a szervezetbe, mert akaratlanul is lenyel belőlük egy keveset.

Az Original Ajakápoló Balzsam kizárólag organikus, ehető minőségű összetevőkből áll, ezért semmilyen ártalmas anyaggal nem kell érintkeznie. Ez az ajakbalzsam természetesen adja meg a szükséges gondoskodást. Megvédi a kiszáradástól és intenzíven táplálja az ajkait.

A kókuszolaj a kakaóvajjal kombinálva mélyen ápolja és hámosítja a száj bőrét. A kókuszolaj ráadásul védőréteget von rá, amely ellenáll a külső hatásoknak. Fizikai védelmet jelent továbbá az a réteg is, amelyet a méhviasz hagy a bőrön. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően sem a szél, sem az erős napsütés nem árthat az ajkainak.

A szűz kókuszolaj emellett a magas laurinsav-tartalma révén baktérium-, vírus- és gombaölő tulajdonsággal is rendelkezik. Nem hagyja elfertőződni a sérüléseket, így a felrepedezett vagy herpeszes száj hamar begyógyul. Visszaáll a bőrfelület egészséges működése, természetes rugalmassága.

Az Original Ajakápoló Balzsam tökéletes alapozást biztosít a rúzsozás előtt is. Mivel gondoskodik a hidratálásról, tartós rúzst is választhat. (Azok ugyanis kevesebb hidratáló összetevőt tartalmaznak.) Ha pedig egyáltalán nem szerete rúzst használni, az Ajakbalzsam helyettesíti a színtelen szájfényt, mivel visszaadja az ajkak természetes fényét.

Így használja!

Vékony rétegben kenje az ajkaira, ha cserepesnek érzi őket, vagy ha meg szeretné előzni az ajkai kiszáradását. Bármilyen más irritált, sebes vagy érzékeny bőrfelületen is alkalmazható. Sminkeléskor a rúzsozás előtt vigyen fel egy réteg Ajakbalzsamot és hagyja teljesen beszívódni, mielőtt a festék az ajkaira kerül.

Összetevők

Kókuszolaj, méhviasz, kakaóvaj, sztívia, víz, természetes E-vitamin

Kiszerelés

10 ml-es tégelyben. Környezettudatos csomagolás, szilikonnal bevont vákuumos orvosi alumíniumtégely.

További információk

Tömeg 100 g