Éden Prémium Kakaóvaj (finomítatlan) 50 ml

Éden Prémium Kakaóvaj (finomítatlan) 50 ml

720 Ft Áfával

A kakaóvaj ehető természetes zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során.

Leírás

A kakaóvaj ehető természetes zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakaóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. karakteres kakaóillata van. 34 fokon olvad, bőrön jól eloszlatható, kemény állagú növényi zsír. Kiváló kozmetikum (krémalap), önmagában kb. 6 faktoros napozószerként is használható. A bőrt hidratálja és bársonyossá teszi. Étkezési célra is felhasználható.

Ideális testápoló, felhasználható szappanok készítéséhez, krémalapként vagy napvédőként egyaránt. A nyers kakaóvaj természetes, erős kakaó illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron napvédőként (fényvédő faktora kb 6-os lehet) vagy napozás után ajánlott.

Kiváló krémalap, szappanokba is jól használható magas zsírtartalmú növényi zsiradék. A kakaóvajat gyakran alkalmazzák kozmetikumokban, barnítókrémekben, szappanokban és különböző testápoló termékben is. A kakaóvaj egy védőréteget képez a környezet és a bőr között, így segíti a nedvesség megtartását.

További információk

Tömeg 150 g
Gyártó

Éden Prémium