Naturmind porcukor nádcukorból 500g

639 Ft Áfával

Különleges íz.

Természetes eredetű cukor.

Csak 1 maradt készleten (utánrendelhető)

Compare
Cikkszám: VEGA-2387 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak gazdaságossá teszi a nádcukor termelését, de környezetvédelmi szempontból is hasznos.

A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz (ezt a mellékterméket később a rum gyártásához használják fel), de a színanyagok egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a különleges, kellemes színét.

A nádcukor kémiailag ugyanúgy szacharóz (két cukormolekulából álló szénhidrát), mint a répacukor, tehát nem ajánlott azoknak, akiknek figyelniük kell a cukorbevitelükre. Viszont mivel természetes, szennyeződés és mesterséges színezékmentes, jobb választás mindenki más számára.

Felhasználása a répacukorhoz hasonló, ételben, italban, sütéshez, főzéshez vagy hideg fogásokhoz egyaránt felhasználható. Íze és illata karakteresebb, lágyabb, különleges aromát kölcsönöz a ételekhez.

Összetevők: nádcukor
Nem ökológiai gazdálkodásból.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energia: 1700 kJ / 400 kcal
Zsír: 0g
amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 99g
amelyből cukor: 99g
Fehérje: 0g
Só: 0g
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Magyarország

További információk

Tömeg 550 g
Gyártó/Márka

BiOrganik

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kapcsolodó termékek

Gluténmentes, hozzáadott cukortól és mesterséges aromától mentes bolognai és lasagne szósz alap.

Eritrit és szteviol glikozid (stevia) alapú asztali édesítőszer.

A Szafi Reform négyszeres erősségű cukorhelyettesítő egy energiamentes, 0 kcal kalóriatartalmú, eritrit és szteviol glikozid alapú édesítőszer, amely a hagyományos cukornál négyszer édesebb. Sokoldalúan felhasználható, kristályos állagának köszönhetően kiválóan helyettesítheti a kristálycukor használatát.

JAVASLAT: Kizárólag száraz,  tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.

Eritrittel édesített csokoládéval bevont aszalt szilva szemek.

A meleg hőmérséklet hatására a csokoládék és a csokoládéval bevont termékek megolvadhatnak, megsérülhetnek (törés, összenyomódás) nem tudjuk garantálni, hogy “épségben” érkeznek meg (megolvadhatnak)!

Eritrites csokoládéval bevont finom édesség.

A meleg hőmérséklet hatására a csokoládék és a csokoládéval bevont termékek megolvadhatnak, megsérülhetnek (törés, összenyomódás) nem tudjuk garantálni, hogy “épségben” érkeznek meg (megolvadhatnak)!

Eritrites csokoládéval bevont finom édesség.

A meleg hőmérséklet hatására a csokoládék és a csokoládéval bevont termékek megolvadhatnak, megsérülhetnek (törés, összenyomódás) nem tudjuk garantálni, hogy “épségben” érkeznek meg (megolvadhatnak)!

Kapcsolat

Vegatár Biobolt Kft
2083 Solymár, Munkás utca 34

E-mail: info kukac vegatar pont hu

Tel: 06307983669





Hírlevél felíratkozás

© 2020 Minden jog fenntartva Vegatár Biobolt Kft.

X