OCSO grapefruitmag csepp+C-vitamin 50 ml

OCSO grapefruitmag csepp+C-vitamin 50 ml

1 300 Ft Áfával

Leírás

A grapefruitmag csepp a széles spektrumú antimikrobális szert keresőknek legjobb választás. A kivonat igen csekély mennyiségben sikeres volt több száz különböző baktérium, vírustörzs és parazita elpusztítása esetén, a hasznos baktériumtörzseket viszont nem károsítja. A C-vitamin antioxidáns hatása révén pedig fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében.

Milyen esetben használhatjuk?

  • Felső légúti és torok fertőzések, influenza, nátha, fertőzéses gyomorrontás kezelésére
  • Vírus eredetű szemölcs eltávolítására
  • Herpesz, szájpenész, kisebb fekélyek gyógyítása esetén
  • Fogak betegségeire: fogkő, fogínygyulladás, szuvasodás
  • Candida gomba túlszaporodása ellen
  • Bőrgomba és egyéb gombás fertőzések eltávolítására
  • Torok és orr fertőtlenítésére
  • Gyomor teltségének, puffadásának lelohasztására

Ajánlott adagolás: belsőleg csak hígítva megengedett! Napi 3×6 cseppet tegyen egy pohár vízbe, vagy gyümölcslébe. Az ajánlott adagolási mennyiséget ne lépje túl! Citrus-félékre érzékenyeknek nem ajánlott. A Grapefruitmag kivonatban glukozoid, bioflavonoid és C-vitamin található. A grapefruitmag olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek a kórokozók citoplazmájának membránját pusztítják el, ezáltal a kórokozók tápanyag nélkül maradnak. Így a szervezet károsítása nélkül, természetes úton semmisülnek meg a baktériumok, gombák, vírusok és paraziták.

A grapefruitmag kivonat javítja az érzékelést és a kedélyt, általában fokozza az életkedvet. Zsíros olajban oldva érdekes kombinált készítményt kaphatunk belőle, például masszázsolajokban, fürdőadalékokban vagy tusfürdőkben. Ezen túlmenően a grapefruit héj anyagainak általános antiszeptikus hatása van.

A grapefruitmag kivonatot a gyümölcs magjából nyerjük ki, őrléssel és sajtolással.

Összetevők 0,9 ml oldatban:
C-vitamin 45 mg, grépfrútmag-kivonat 16 mg (60 % citrus bioflavonoid tartalommal), víz, nedvesítőszer (glicerin). Adagolása: napi 3&times 6 csepp.

Figyelmeztetés: Hígítatlanul soha ne használja, mert nyálkahártya irritációt okozhat! A grapefruitmag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, így jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását! Gyógyszert rendszeresen szedők, kérdezzék meg orvosukat a grapefruitmag alkalmazásával kapcsolatban! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Fogyasztása kisgyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak, valamint citrusfélékre érzékenyeknek nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

További információk

Tömeg 300 g
Gyártó

Ocso