OCSO Indiai csalán forszkolin kapszula – 30db

OCSO Indiai csalán forszkolin kapszula – 30db

3 600 Ft Áfával

A csalán segíthet a húgyutak és a vese egészséges működésének fenntartásában, kezelheti a prosztata-megnagyobbodást, csökkentheti annak térfogatát. Segíthet megszüntetni a vizelési ingert.

Cikkszám: VEGA-1919 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

OCSO Indiai csalán forszkolin kapszula

A csalán segíthet a húgyutak és a vese egészséges működésének fenntartásában, kezelheti a prosztata-megnagyobbodást, csökkentheti annak térfogatát. Segíthet megszüntetni a vizelési ingert. Vérszegénység, asztma és különféle bélbetegségek esetén is javasolt.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

  • Zöld tea kivonat 230 mg ( ebből 115 mg EGCG – Epigallo – catechin -3- gallate, vagyis 50%-os EGCG hatóanyag tartalom!!!
  • Indiai csalán – forszkolin kivonat 150 mg
  • Cink 20 mg
  • Króm 100 mcg

Tájékoztató

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, ilyen tulajdonságra utalni.

További információk

Tömeg 300 g