Szafi Free tojás nélküli magyaros reggeli / vacsora alappor (gluténmentes) 300g

1 005 Ft Áfával

Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, gluténmentes zabdara, rizscsíra fehérje, tápiókakeményítő, gluténmentes sörélesztőpehely, fekete Himalája só, füstölt pirospaprika, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), kurkuma.

Csak 2 maradt készleten (utánrendelhető)

Compare

Leírás

Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, gluténmentes zabdara, rizscsíra fehérje, tápiókakeményítő, gluténmentes sörélesztőpehely, fekete Himalája só, füstölt pirospaprika, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), kurkuma.

A termék kénes illatát a fekete Himalája só adja!

Átlagos tápérték 100 g alapporban
Energia: 1515 kJ / 359 kcal
Zsír

  • amelyből telített zsírsavak
5,7 g

1,2 g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok
42,5 g

1,8 g

Rost 9,3
Fehérje 29,7 g
1,89 g

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Elkészítés:

PARASZTREGGELI  RECEPT:

Hozzávalók:

50 g Szafi Free tojás nélküli MAGYAROS reggeli / vacsora alappor; 80 g víz; ízlés, és étrend szerinti szalonna /növényi szalonna helyettesítő/,

esetleg kolbász/növényi kolbász helyettesítő/; ¼ vörös hagyma; 1 marék aprított zöldség, ízlés szerint;

Elkészítése:

Keverjük ki az alapport a vízzel.

Egy serpenyőben süssük zsírjára a szalonnát (vegán étrend esetén növényi szalonna helyettesítőt, azaz olajban és füstölt paprikában, ill. füstölt sóban pácolt padlizsán kockákat – ez látható a front címkén kakastaréj formájában), majd adjuk hozzá az aprított hagymát, és tetszőleges zöldségeket  (pl. 1 marék gomba, paprika stb.).

Amikor a hagymát üvegesre dinszteljük (és a többi zöldség is megsült) öntsük hozzá a kikevert alapot, és addig kevergessük, míg el nem érjük a rántottához hasonló állagot.

Szafi Free friss kenyérrel és zöldségekkel (paradicsom, paprika, uborka) tálaljuk. Tálalás előtt növényi sajttal, friss petrezselyemmel, vagy pirospaprikával megszórhatjuk.

További tipp:

Zöldségek és hagyma nélkül is készíthető, csupán vízzel elkeverve, darabosra sütve. Elsőként süssük készre az egyik oldalát, majd fordítsuk meg, és fakanállal daraboljuk és süssük készre, mint a császármorzsát. Tálalhatjuk növényi sajt és joghurt helyettesítővel, de köretként is tökéletes.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen!

További információk

Tömeg 330 g

Kapcsolodó termékek

Tejmentes, növényi tejhelyettesítő italhoz használható por.

Gluténmentes, tejmentes fűszeres alap, amelynek segítségével könnyedén készíthetünk ebédet vagy vacsorát.

Gluténmentes, hozzáadott cukortól és mesterséges aromától mentes bolognai és lasagne szósz alap.

JAVASLAT: Kizárólag száraz,  tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.

Kiváló ízesítője a roston, nyárson, grillen sütött zöldségféléknek.

Gluténmentes, tejmentes fűszeres alap, amelynek segítségével könnyedén készíthetünk ebédet vagy vacsorát.

Kapcsolat

Vegatár Biobolt Kft
2083 Solymár, Munkás utca 34

E-mail: info kukac vegatar pont hu

Tel: 06307983669





Hírlevél felíratkozás

© 2020 Minden jog fenntartva Vegatár Biobolt Kft.

X